Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stängd bakdörr

Det som förevarit

kan inte göras ogjort

Det kan liknas vid

ett stängt rum

där nyckeln fattas

Det kan inte ens

dyrkas upp




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-25 10:25



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Det ska inte gå att dyrka upp det stängda rummet, men ibland så öppnas det av sig själv på både ont och gott
2015-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP