Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre tryck skapar uttryck

Diktskrivning

är som peristaltik

Det är något

som trycker på

och behöver

komma ut




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-10-25 10:41



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Helst att det kommer i båda ändar! Annars blir det tufft!
2015-10-25

  Marita Ohlquist VIP
En annorlunda formulering om behovet av att skriva!
Gillas.
2015-10-25

  StinaJ VIP
Ja precis så är det, precis så !
2015-10-25

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
ja ! för en förstoppning i hjärnan kan bli förödande.
2015-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP