Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

guldmedalj

Ligger nära dig
ser dagarna som skar av oss från sammanhang
vandra vidare utan oss
som trötta skuggor
ser att de dagarna är en del av vår trygghet

nu pratar vi äntligen om månen
hönsen i syrenbusken
växthuset som ska tömmas för vintern

vi lämnade inte varandra
vi byggde en vattengunga av tårar

äntligen sover vi hela natten
för vi vet vilka vi är
vi är dom som håller ihop när det är svårt.




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-10-25 18:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oj den här har du fått till riktigt bra .) kram
2015-10-27

  i af apa
ja, det känns
som Guldmedalj.
2015-10-26

  Mats Edin VIP
Gillar väven av stort och vardagligt
2015-10-26

    ej medlem längre
"vattengunga av tårar"

Tidlöshet i kärlek.
2015-10-26

  Marita Ohlquist VIP
Kärlekens magiska kraft!
Stormen bedarrar och lugnet infinner sig.
2015-10-26

  Respons VIP
Jättefin kärleksdikt!
2015-10-25

  ULJO
KÄRLEK
2015-10-25

  Änglaögon
Dina ord andas styrka och livslång kärlek, gillar.
2015-10-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett förhållande där svårigheter övervunnits och lugn infunnit sig, beskriver du ömt med dina ord.
2015-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP