Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte min skuld

Det är inte min skuld
att mönster håller oss
som slavar
jag urskiljer det så tydligt här
men finner inte skarven

Jag har letat efter kärlek
under skinnet och mellan
de tunna trådarna
i nätet under ytan

den är inte där

och det inte min skuld
att jag ser
utan förmåga att förlösa

mina egna brister är större





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-26 01:11



Bookmark and Share


  Silverstripe
Jättefint och välskrivet!
2015-11-01

  Federico Romano
Den var njutbar och fin..
2015-10-26

  Nanna X
Fin vändning i slutet. Det är inte lätt att se utan att kunna förlösa.
2015-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP