Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omkullerullig (ruelse).


det är den osaliga vilan
i luftfickor bland stenar
under den kvävande myllan

att andas där
är som att andas i becksvart asfalt
ur förgången tid

det är djävulens tillhåll
snarlik ett förvridet spår
som lockar in i den eviga förkalkningen

där är algblomningen
i livets korrugerade hav
där är rutten mödomshinna
att penetrera

där är sjukt tillstånd
och svåra fläckar i själen

där är utbrunna lockelser
och fastspikade lungors död

där är total ofrihet
och aldrig ett tecken på liv.

 




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-26 11:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kraftfullt och levande skildrad dystopi!
2015-10-26

  Njord
Mörkt kvävande inlevelsefullt

2015-10-26

  Mats Edin VIP
Starkt, snyggt och vackert
2015-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP