Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland ett glädjens missförstånd


Missförstånd och klartext

Kanske att fokusera på vändpunkten.
Det var jobbiga första timmar.
Kvällen innan umgåtts.
Till sent, men inte sent på natten, för efter ett tag tröttnar även sällskapet. Men vi hängde ihop ändå.
Nu vet jag varför familjen dröjer.
Dröjer som i tid.
Inte dröjer som i att jag vill ha en familj.
Jag måste klargöra.
Det har varit flera missförstånd på senare tid.
På grund av min ovilja att förklara, kanske omedvetet.
Den lata, den som kör på!
Missförstånd, rör inte familjen.
Missförstånd, rör mig och min bästa vän.
Ibland familjen, dock ifrån deras håll.
Var kommer missförstånd ifrån?




Fri vers av Mim
Läst 157 gånger
Publicerad 2015-10-26 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim