Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smeker min kropp med ord

Jag ryser när du smeker min kropp med ord




Fri vers av pathetic duck
Läst 423 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-10-26 13:48



Bookmark and Share


  Henning Hson
Tummen upp!
2016-01-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbar
2015-11-24
  > Nästa text
< Föregående

pathetic duck
pathetic duck