Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att omfamna och älska

Dina betryggande armar öppnades omedelbart
Då hon blind mot den vådliga horisonten drev
Hon var bränd och matt av rotlös framfart
Tom på ord, likt ett oavslutat brev

I denna hamn, din famn, hon lindades mot din kropp
Och en puppa fick ögon och nyfunnet hopp
Hon blev din tillgivna elev
Kärlek strömmar nu i hennes hjärta och blodomlopp
Vingarna av bevingade ord, syns vid månskensdopp
Bär på visdom, från dem som skrev

Dina betryggande armar öppnades omedelbart
När jag mot den vådliga horisonten drev
Du kallar mig nu ofta ”lilla fjäril” så rart
Och älskar mig uppriktigt för den jag blev




Fri vers av Amari
Läst 537 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-27 00:01



Bookmark and Share


    Lars J
Vilken vacker text, med en perfekt avslutande mening, tycker om!
2015-10-27

  Marita Ohlquist VIP
Fint förmedlat om att ha "hittat hem"
2015-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Amari
Amari