Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ge


Skulle vilja ge så mycket
men rädslan
hur det mottages
är en större kraft

därför sitter jag
och drömmer

om den
stora

festen




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-10-27 02:02



Bookmark and Share


  aol
Det är en konst att våga
2015-11-20

  Marita Ohlquist VIP
Vemodig text om att vilja men inte våga!
Bra förmedlat.
2015-10-27

  KYREUS of Sweden
Mänskligt förståeligt.
2015-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP