Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nollvision

Hur ska jag beskriva denna text?
Tänker på ovanstående fält.
Det är inte obligatoriskt , hur som helst.
Jag undrar vem som tittar?, på beskrivningen.

Har jag fått in någon av mina tankar, hur som helst?




Fri vers av Mim
Läst 210 gånger
Publicerad 2015-10-27 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim