Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom med ögon bara för mig


Har inrett ett bo åt dig i mitt hjärta,
älskling!
I tusen dagar, kanske mer.

Tror du skall trivas,
bara du hittar mig,
och vågar krypa in i min famn,
och glänta på dörren, något kärv.

Dörren som varit stängd en tid.
Gångjärn och lås syns nu rostiga,
av längtans tårar, efter dig.

Vet inte än vem du är,
du som skall lyckas,
och fylla mitt hjärta med dig.

En fotoram har även smyckats,
men saknar ännu vårt fotografi.

Kom till mig,
ge mig vårkänslor i höstrusket!

Kom med varma känslor,
och ögon bara för mig!

Ge mig värme,
och jag skall ge dig glöd,
att tända passionen i mig till liv igen.

Ge mig dig, ditt hjärta, din lekamen!

Och jag lovar att omse dig med värdighet,
men även spänningslysten parningslek.
Amen!




Fri vers av Amari
Läst 501 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-10-27 19:17



Bookmark and Share


  Henning Hson
Gillar denna!
2016-03-05

  Maj-Lis VIP
Säkerligen hittar han dej
2015-11-22

  Ann Bjerknes
Sån fin bön. Önskar att jag kommer dit också.
2015-11-15

    ej medlem längre
Bra skrivet.
2015-10-30

    ej medlem längre

Ja, så är det. Sorger blandas i glädjens
jord, fukten från tårar får frön till att gro, vidrör ej blomman förtälj ej med ord, ty den vår kärlek är och vår tro.

Ömt känslosamt och fint skrivet, om
längtan som var och en av oss bär inom sig.



2015-10-28

  StinaJ VIP
Längtan och hopp, är drivkraften och en dag kommer mirakel att ske.
2015-10-28

  S.A.I. Steve Lando VIP
uppmanandes härligt
2015-10-28

  Heikki Hellman
Hätsk, inbjudande.
2015-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Amari
Amari