Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Siv och Bengt-Hugo del 12

- Jag har inte fått någon komplimang
av dig sedan julen -95, Bengt-Hugo.

- Din blus är inte lika ful som din
andra, Siv.




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 240 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-12-10 16:50



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Bittertbister relation
2016-01-28

  Lars Hedlin
Jösses då...Stackarn!
2015-12-16

  ResenärGenomLivet VIP
Vi är nog lite olika när det gäller det där...hon får kanske lära honom...
2015-12-12

  Ingrid Trolle
Om man dömer efter
Bengt-Hugos IQ, så
ska man nog tycka
att han ansträngt sig
mycket denna gången:)
Det är ju snart Jul
2015-12-12

  anits VIP
Bengt-Hugo gjorde åtminstone ett försök!
2015-12-11

  Chawa VIP
Bengt-Hugo försökte i alla fall!
2015-12-11

  louisegirl
Inte precis någon uppskattande komplimang...han behöver nog öva på att ge mer
2015-12-11

  Gunnel Eriksson VIP
Slående uppriktighet.
2015-12-11

  walborg
Ett försök i alla fall ....
2015-12-11

  Angel of love
Det där med komplimanger får han nog öva på.
2015-12-11

  M.Eta
Lite roligare komplimang kunde man ju önskat! Men Siv får väl vara glad för det lilla!
2015-12-10

  överlevaren VIP
Det kanske är bäst att han är sparsam med komplimangerna när dom snarare sägs som en käftsmäll. Men han är brutalt ärlig och det ska ju ses som ett plus även om det inte uppskattas i det här läget.
2015-12-10

    ej medlem längre
Hmm.. nu hängde nog smockan i luften..
2015-12-10

  Eva Helene VIP
Åh, nu känner jag att jag är lyckligt lottad! :)
2015-12-10

    ej medlem längre
Inte snällt sagt.
2015-12-10

    ej medlem längre
Inte mycket till komplimang!
2015-12-10

  Maria Sundelin VIP
Med knorr
2015-12-10

  Marita Ohlquist VIP
Inte mycket men bättre än ingenting!
2015-12-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Så snällt sagt!
2015-12-10

  ULJO
Äntligen en komplimang till Sivan.
2015-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck