Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flugjävel 1

Fetflugan stör mig så jävla fett
studsar till när den kloffar runt i rummets tak
dö dö
jag har fått nog av nervösa halvdöda
jag ska skriva om min vän lejonet nu
jag hör flugan krypa i lysrörsarmaturen
stöddigt inneboende
satans knorvliga svarta svavelmassa
störande omusikaliska neurotiker kan du inte bara dö dö!




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2015-10-27 21:23



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Flyg fula fluga flyg, säger man ju... Förstår frustrationen, tror jag, och en del människor är just precis som den där flugan.
2015-10-29

  Respons VIP
Ännu mer ilska och svavel. Tänk om man bara kunde tutta på och den lilla ludna flugan flög bort.
2015-10-28

  i af apa
hahaha...! nerverande
äro de... men tydligen
också inspirerande...
2015-10-28

  Anya VIP
hahaha Så bra! gillar ilskan i orden. Så mänskligt och igenkännande.
2015-10-28

    ej medlem längre
Har valt denna :)
2015-10-28

  Björn Björkegren/Blue Bear
Ilsket kul!
2015-10-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Envis jävel, svartsynt beskriven. Ska bara dö.
2015-10-28

  Marita Ohlquist VIP
Starka känslor, en text med "klös"
2015-10-28

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Har skrivit ett par flugor som jag bröt vingarna av vid redigeringen.
2015-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP