Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svenska staten bryr sig inte om sin Gud och svenska hemlösa

 

Gud sa att du ska dela ditt bröd
men tänk om du är svensk och hungrig
Ger svenska staten dig då stöd
nej nu är jobbskatteavdrag dess nya stig

Gud sa ge hemlösa stackare husrum
det tillhör svenska statens gårdags beröm
Numera är den svenska staten stum
inför en svensk förfrågan om en inomhus dröm

Gud sa ser du en naken så klä honom
förr i tiden vår svenska stats honnörsord
Idag åker staten storslalom, grenslar svenska honom
för att slänga upp honom på knarklangarnas bord

Gud sa vänd inte dina egna ryggen
men svenska staten bryr sig inte om egna kyrkan
Kastar ut svårt sjuka svenskar med olika tillhyggen
till den nya inhemska mobbande mördardyrkan




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-27 22:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2015-10-28

    ej medlem längre
Svenska staten bryr sig om allt utom dem de har fått sitt uppdrag av. Dem som de får sin lön av genom skatterna.
2015-10-28

  M M Mannheim VIP
Och många i kyrkan verkar inte bry sig mycket om dig Gud! Ärkebiskopen kan inte ens säga att Jesus är den största profeten. Muslimer ser Muhammed som större än Jesus och då är ända Jesus en av islams profeter, Svenska kyrkan överger sina medlemmar! Svenska statens överger sina medborgare!
2015-10-27

  mare VIP
Sanningens ord
massor av applåder!
2015-10-27
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP