Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken

Jag var naken,
Du tittade på mig, men tänkte på annat.




Bunden vers av Mim
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-28 12:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inte bra, det tycks finnas konkurrens i sinnet.
2021-04-12

    ej medlem längre
Det var avslöjande rader! Kort, koncist och kärnfullt (men knappast kärleksfullt).
2020-04-14

  Lars E Jönsson
Undra vad man tänker på när man ser något vackert
2015-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Mim