Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Böcker och det större!

Därför finns människor.
För att följa.
Därför finns böcker.
För att du är Gud, och ska se hur det går med människan.
NN, som det står i myndighetsblanketter som man måste fylla i.
(ÅÅMMDD-XX)




Fri vers av Mim
Läst 165 gånger
Publicerad 2015-10-28 13:10



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Ett skratt fick jag. Plötsligt kommer en oväntad vändning.
2015-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Mim