Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Desire

Jag vill skriva in mig

i en speciell kvinnas

hjärta

och kunna

stanna kvar där




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2015-10-28 13:13



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Grattis till utnämningen och
guldstjärnan!
Det är denna dikt väl värd
så vacker och fin och så
speciell. Hoppas att du
finner henne.
2015-11-01

  Valter Örn VIP
En erfaren man har talat !
2015-10-31

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Autogirokonto är en säker förbindelse.svår avsluta innan avtalet mellan parter upphävts i laga kraft.
2015-10-31

  Björn Björkegren/Blue Bear
Fin!
2015-10-31

    ej medlem längre
Vald av mig idag :)
2015-10-31

  StinaJ VIP
Så vackert och kärleksfullt !

2015-10-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Hoppas att du lyckas!
2015-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP