Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vattenfestivalens tid är ju förbi


Pinka inte i porten pojkar !

Har ni redan fått problem med prostatan,

eller pinkar ni bara revir som hunden ?

Hur som helst så ser det otrevligt ut

för den som ska passera porten.

Innanför porten är det marmor på väggen;

utanför är det piss i porten. Vilken skillnad !

Huset har ett sådant system som Alliansen

införde: blandat hyresrätter och bostadsrätter.

Man kan undra vad de tycker som betalt för

dyra bostadsrätter ?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-28 17:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Usch och fy för alla manshatande feminister.
2015-10-29

  StinaJ VIP
Jag säger bara...usch och fy till revirpinkande män !
2015-10-28

  Larz Gustafsson VIP
Jo, det var en kommentar jag kommenterade.
2015-10-28

  Staffan Nilsson
Undrar om det handlar om revir ...
Läs gärna min Portbågar
https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1800537

2015-10-28

  Valter Örn VIP
Med revirpinkande menade jag bara att det var ett djuriskt beteende.
2015-10-28

  Larz Gustafsson VIP
Det handlar inte om revirpinkande. Men eftersom det är män som gör det utgår en kvinna givetvis automatiskt från att det måste vara så.
Vad det handlar om är slöhet och ren ligism.
Och till yttermera visso så händer det faktiskt att även flickor/kvinnor gör sig skyldiga till samma asociala beteende.
Snart kommer väl feministerna att kräva alla kvinnors rätt att få urinera var de vill.
2015-10-28

  Öknens Ros VIP
inget trevligt alls, detta revirpinkande...
2015-10-28

  Larz Gustafsson VIP
Respektlösheten tilltar i takt med att liberalismen lismar vidare och daltar med de asociala.
Det är en laglöshetens ande.
Folk i Sverige är väldigt flata och alldeles för påverkade av låt-gå-mentaliteten.
2015-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP