Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För många våldsfilmer avtrubbar sinnet


Argumentparodi i domstolen

Först våldtog jag en kvinna

men det var bara på skämt

Sedan ströp jag en annan

men jag hade ju inte

för avsikt att döda

Vidare sköt jag en pensionär

som jag rånat, men jag

trodde aldrig att han

skulle dö av det

Men jag hade ju heller

aldrig kunnat skilja

på dikt och verklighet

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-28 17:15



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Mycket insticktsfullt
skrivet med pennan,
likt en Zorros eleganta svärds
rörelse.
:)
2015-10-30

  StinaJ VIP
En väldigt sorglig text skrivet med en parodisk penna. Bra !
2015-10-28

  Larz Gustafsson VIP
Och den här personen skulle med säkerhet bli frikänd eller få högst ett år, som Riccardos mördare fick.
2015-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP