Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En trasig individ

När var det som du gick sönder, egentligen? Minns du det? Var det orden som yttrades i en tid när du var lika skör som fjolårets vittrande löv, eller föddes du bara som sådan? Felkalibrerad och dysfunktionell. Det är säkerligen ett handhavandefel. Du har väl tappat något. Eller så kanske du har blivit tappad av någon? Oavsett vad, så är det meningslöst att söka svar. Du är och förblir en trasig individ.




Fri vers (Prosapoesi) av koboltblå
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-28 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå