Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitt där

Sitt där och var dej själv
du behöver inte prata och tjata
det blir inte bättre än så
bara du stannar och kvar
låt folk cirkulera
vända sig bort och orera
det dom gör
sitt ego spyr
i hopp om bli älskade
som det barn de aldrig var.
Sitt där.




Fri vers av Mika I
Läst 190 gånger
Publicerad 2015-10-28 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mika I
Mika I