Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När lär man ?

Man lär så länge man läser

och så

länge man läser upplever man

och så länge man upplever så erfar man

och så länge man erfar så lär man 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-28 23:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man lever så länge man lär.
Slutar man att lära blir man en zombie.
2015-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP