Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din älsklingströja

Sedan hon din älsklingströja
Över vedervärden slöja
Fridens vättar dör

Gulbemålad på parketten
Truten svalde guldplaketten
Bredde ut dess smör







© georgmoller.se




Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 388 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-29 04:24



Bookmark and Share
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller