Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något större

Jag sitter i en stol bara
ser min trädgård växla
årstider
himlen skifta färger
och stjärnorna över havet

letar efter bekräftelsen
i mitt inre
på att jag har en själ

en glimt bara
av det som skulle vara
en del av något större




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-29 16:08



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Glimten. Ja, jag förstår vad du menar. Och jag tror att den glimten är en annan människas leende: speglingen av det egna jaget. Eller dånet från det stormande havet och stillheten vid ett levande ljus i natten.
2015-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP