Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att få finnas vara nära och ge kraft och stöd till en människa i nöd...


En hjälpande hand..


Dina tårdränkta ögon, du andas så
kort.......
Vill krama dig och hålla dig hårt....
Vara den tröstande famn när du har
det svårt......
Vill ge dig de svar du vill ha, forma något
bra, ge dig lyckliga dar......

Ge dig en saga som kan bli sann...
lätta din börda.. om bara lite grand...
slippa se din famlande hand som sträcker
sig efter ljuset.

Ett ljus, en strand där solnedgången
sprider sitt varma sken, vågor skvalpar
så lugnt och stilla vill förmedla bilden
så att du får tron åter och har något
att hålla fast i när du gråter.....

Du min fina ängel som finns på jorden.
Som kämpar med de goda orden.......
Må din lycka åter tända ditt fina ljus...
Så att glädjen på nytt, kan sprida sig i
ditt hus....















Fri vers av Margithe VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-10-29 16:51



Bookmark and Share


  WyS VIP
Vacker förmedling!
2016-01-26

  aol
Underbart trösterikt skaldat
2015-11-01

  Ingrid Trolle
En berörande dikt
om värme och ömhet
så fint skaldad
2015-10-31

  Maria Sundelin VIP
Väldigt fin och varm
Kramar
2015-10-31

  Hanna Mari Wallin
fint skrivet, med ömhet och värme
2015-10-31

  Lars Hedlin
En stark känsla som berör det inre <3 kram
2015-10-30

  louisegirl
Så vackert och berörande skaldat
2015-10-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som berör.
En hjälpande hand är en skattefri förmögenhet.
2015-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP