Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bilmekdagen


gruvad o skruvad

grund strunt
fronterad vevmojäng
krackelerad hängsväng

under bil
är det ingen fil

tangerad kantmjäll
rantas av tantgnäll

under bil
är det många mil

rufs muffs muttrikar
kollrar buttrikar

under bil
är det mörkt

kålle bollar kollen
våldet värker i spikad tumme

hastar vers i raden nedover
promsar på att bromsa härvid punkt.




Fri vers av ingvar tensmo
Läst 272 gånger
Publicerad 2015-10-29 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingvar tensmo