Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djungelns Lag

Det finns en gudomlig

synkronicitet i gamla talesätt

I dag är det Djungelns Lag

som är aktuell

i det sammanhanget




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-29 19:15



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Döda eller dödas
Du har så rätt.
Vi lever i en förfärlig
tid
2015-10-29

  Larz Gustafsson VIP
Det har med människans tilltagande materialism och gudsfrånvändhet att göra.
2015-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP