Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

guds skapelse


utav de skapelser gud kreaterat
är du nog en av hans stoltheter
lång, blond, blåögd
vacker som en soluppgång
mystiskt som en mörk lagun
och du är så...
så underbar




Fri vers av Enygma
Läst 602 gånger
Publicerad 2006-04-24 10:50



Bookmark and Share


  The Chosen One
Fin text som du beskriver denna person så måste du vara jätte kär
2006-05-08

  Karin I
gött.
jag tror vi alla har olika stoltheter som är våra soluppgångar.
2006-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Enygma