Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen

Du lät oss avsluta vårt kapitel...äntligen.

Och jag har aldrig känt mig lättare.




Fri vers av Flisan
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-30 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan