Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hastigt sjuk?

 

Knäpper sista knappen
slipsen knyts i hast.
Synar mig i spegeln
och blicken den är fast.

Då ringer telefonen
det är gästen till mitt bord,
som säger; huvudvärk och feber
och jag finner inga ord.

Sitter ned och tänker, när
jag plötsligt ser en bild.
Det är kvinnan som var sjuk
som nu dansar och är vild.

Långsamt slår ett hjärta
som bor där i mitt bröst.
Det finns kanske flera
mumlar jag till tröst.

 

 




Bunden vers (Rim) av Lars Thun (tid. lapema)
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-30 16:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skaldat!
2015-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Thun (tid. lapema)
Lars Thun (tid. lapema)