Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nagel thriller

Mina naglar, har de slutat att växa, eller har de bara slutat att spricka?

Det låter lite plastigt om dem, när jag skriver, men de är äkta.




Bunden vers av Mim
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-30 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim