Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

quiet

murad tystnad
lurad muriad

tigande tal
talande tysnad

feghetens seger
de sega som sviker

urholkad tid
tidsnöd rinner ut

/
concrete silence
cheated audience

wispering thoughts
talking silence

covards victory
bowing hero

outpressed time
timepressure pouring out




Fri vers av ingvar tensmo
Läst 177 gånger
Publicerad 2015-10-30 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingvar tensmo