Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att spegla sig


I botten

Du kan hitta dig själv på vägen
mot botten av mig
- bara om du letar.

Umgängeshanden söker sig till havet
fiskarna simmar
meddelanden från sin mun
seglar såpbubblor till ytan.

Jag har denna kropp
som skrämmer dig till tystnad
en ärrad själ
efter barndomens klyvenhet.

Jag försöker resa mig och rulla vidare
medan flaskans botten är halvfull
tror du att jag är din.

Döden är det enda som vi vet
stänger dörrar och kanske öppnas nya
i vårt botten efter mentala slöjors fall.




Fri vers (Fri form) av Mika I
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-30 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mika I
Mika I