Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden läker inga jävla sår!

Du gick och jag lärde mig
Tiden läker aldrig några sår
Man bara lär sig acceptera
Leva med sina jävla smärtor




Fri vers av Endless Love MS
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-31 00:36



Bookmark and Share


  Endless Love MS
Människan blir bara lurade av sin egen hjärna genom att anpassar en till situationen så att den bara accepterar det som det är.. annars har tiden inte mycket makt för att kunna ta en bekymmer..

2015-11-09

    Balans
Sant...det är inte tiden som läker!
2015-11-09

  Öknens Ros VIP
Så sant, visst är det så. Man får lära sig leva med smärtan.
2015-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS