Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina bananer i hatten 2. - Ett slags ursprung antar jag


Farsan

Spexar det pk allvetandet i arselet...

Farsan som sa att fantasi är viktigare än kunskap.
Ja farsan, men jag skulle vilja tillägga
sannorlikhetstänk
logik
objektivitet
nyfikenhet
mod
empati från egna erfarenheter och experiment.
Då behöver man ej alla fakta för att kunna lösa problem, små som stora.

Du menade det nog också men ville bara förenkla det lite dad.
Så tacksam för dig. Trots allt annat och övrigt.
Wink!




Fri vers av Schizooliza
Läst 420 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-31 01:46



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du har rätt. men du kanske underskattar begreppet fantasi? inte med logik men med leklynne tänkte einstein fram sin berömda formel.
https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1660261

2016-02-09

  aol
Ler gillar ordvändningarna
2015-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza