Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina bananer i hatten 3. - Ett slags ursprung antar jag


Brorsan lejonhjärta

Nallebjörnen med världens största hjärta o hjärna
som råkade fastna med stortån i mammas tefat,
aj, men sprungit ändå över alla idiots krokben
bara för han var vegan och lite lurvig
och inte hunnit idissla ner hörntänderna
och pratar lite för högt och fort.....

Har sprungit sitt gatlopp och vilar nu ut.
Men får snart kliva upp på scenen och mottaga bragdguldet.

För det var ju du som en gång upptäckte och såg den här tellusplaneten
och avslöjade dess förvirrade självupphöjda djurart
humanoiderna och dess olater.
Thanx brorsan!!

Love you!!




Fri vers av Schizooliza
Läst 386 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-31 01:55



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
heja martina!
2019-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza