Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag ser in i dina ögon

När jag ser in i dina ögon
Så slutar världen
En sekund så slutar världen finnas till
Men när den föds igen så bär den
med de vackraste av värden
Värdet av att någonting jag vill

När fingrar vidrör alla fjun
Som syns på dina länder
Blodet pulserar av den kod det tar emot.
Alla spröt liksom antenner
Till enigma i de händer
Sänder kod "du är ej ensam på ditt klot"

Ref
Ett hål som nu är fyllt
Jag var pannkaka du sylt
Som att hålla upp en skylt
var du att "kärleksmålet är uppfyllt"
Ej packa hop nu till en bylt
Det kanske inte är förkyllt
Trots alla år så törs jag snylta
På att kärlekshålet blir uppfyllt

När jag ser läpparna som rör sig
Och hör dig tala
Så sprids ett lugn uti mig samtidigt som att
Att för den lättnad i en dvala
alltid måste man betala
En slags försakelsens intjänta lyckoskatt

När jag hör ljuden och de suckar-
na från dina läppar
Alla små ljud du bara gör när du tillfreds
Finns inga hjul med några käppar
Och inga sura miner deppar
När vi mot varandra obönhörligt leds

Ref




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Knickedick
Läst 373 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-31 05:58



Bookmark and Share


  Sommarina VIP
Väldigt vackert. Känslosamt.
2015-11-01

    Fröken Cecilia
Vacker och berörande.
Lycklig den som är fröken Sylt.
2015-10-31

  Hanna Mari Wallin
Mycket vackert framfört!
2015-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick