Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ligga på läsidan

Att lägga sig på

latsidan

när det stormar

är inte lämpligt

Då är det tillrådligt

att i stället

lägga sig på

läsidan




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Valter Örn VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-31 11:09



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Att fara stänkande iväg
,på spännande upptäcktsfärd.
Håller passivitetens
demoner borta.
insiktsfullt skriftat
(såsom för det mesta)
;)
2015-11-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Helt klart bäst!
2015-10-31

  Marita Ohlquist VIP
Bra tänkt och förmedlat!
2015-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP