Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lever vidare

Jag vet att du lever vidare någonstans.
Jag vet att jag inte vill påminnas om döden.
Dessa två tankesätt, är inte paralleller .

Döden,
Om minnen av en människa.
Livet efter detta,
Om minnen av en människa.
I livet, detta nu.

Jag vet att jag knappt klarar av döden,
den kommer så plötsligt, fastän den ibland smyger på.
Två paralleller som ibland går att kombinera.




Bunden vers av Mim
Läst 192 gånger
Publicerad 2015-10-31 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim