Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Komplicerad dikt, vem förstår den?


Jag har bestämt att Kalmar ligger där!

Jag ser ut på åkern, undrar om man kan kalla det Kalmar?
Jag vet att Kalmar är en stad, men vem bestämmer vad staden skall kallas och var den ska ligga?
Eller vilka?
Vad krävs för en demokrati?
Vilka frågor kan människor vara med att påverka?
Känner mig uppgiven.
Om jag kallar trädet på åkern för Kalmar, gör det mig lite gladare då!?




Fri vers av Mim
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-31 13:57



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Den hjärnan måste snurra fort, skrattar gott men fattar inget. Kalmarsund
2015-11-03

  Larz Gustafsson VIP
Det gör dig obstinat.
2015-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Mim