Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SEX LIV


Jag borde lyssna mycket oftare,
borde finnas nära i ditt liv till vardags.

Borde rulla hatt och bara ge,
när du och jag äntligen håller sams.

När dammet under soffan byggts på av vår tunga dans.

Tänk vad vi båda längtar efter något,
fast vi inte vet vad och vårt samtal gått till havs.

Snälla stanna upp och bara gråt som jag gör i mitt inre,

och smit inte iväg på fel stig.


Vänligen säg förlåt och lita på mig, såsom jag inte litar på dig.




Fri vers av Tollwut
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-31 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tollwut