Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sammanfallande högtider


Alla helgonen, Freddie, katterna och jag

Årets gravlyktor fick bli röda
Det passar mina älskade döda
Kyrkogården strålar av tusentals ljus
Mörk är vägen hem till mitt hus
På teven är det bara skit
Terrorn härjar förstås på Elm street
Freddie skramlar med fingrar av stål
Godiset krymper allt mer i sin skål
Katterna leker med sina presenter
Godis och leksaker från Djurens Center
Freddie brinner till barnens skrik
Den som somnar och drömmer blir nästa lik
Somna och drömma, jo det vore skönt
Men det är ännu inte lönt
Pumporna lyser på balkongen
Jag gnolar stillsamt på samhainsången
Tackar för årets rikliga skörd
Moder Jord, så nära att bli förstörd
Må du förnyas, stärkas och renas
Och alla dina barn till slut förenas
Med kärlek, vilja, vett och sans
Och respekt för Universums balans




Bunden vers (Rim) av Solitaire VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-31 23:58



Bookmark and Share


  Jaseph
Jordnära iakttagelser med rim och sans.
2015-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP