Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köp vår Hjärntvättborttagningsmaskin nu och få rabatt!

Har du blivit hjärntvättad av/med dogmer, indoktrinerad med idéer och föreställningar om "hur det borde vara och hur det kommer att bli bara om du gör som vi säger"? Tänker du inte själv alls utan låter andra tänka åt dig och lita på att det är "rätt"? Känns det som att allt du gör och säger går på automatik precis som att du är en robot? Eller tror du att du inte alls är hjärntvättad utan kan tänka själv fast du egentligen är hjärntvättad men inte är medveten om det? Kom till oss och testa dig kostnadsfritt!

Vår hjärntvättborttagningsmaskin är en helt ny produkt som många redan har köpt och är mycket nöjda med resultatet! Den är utvecklad av våra bästa programmerare och ingenjörer! Den är noggrant testad på apor, tillfångatagna ISIL soldater, högerextremister, tiggare, kinesiska bönder, ryska babushkor, flyktingar, krokodiler, hundar och råttor.

Så här fungerar den: Du ställer in maskinen på önskad program precis som med en tvättmaskin beroende på mängden information och hur djupt inne i hjärnan den sitter, stoppar in ditt huvud i maskinen och kör!

Det här är hjärntvättborttagingsförloppet:

steg 1: sköljning,

steg 2: injicering av "brainwasheliminator"

steg 3: sköljning

steg 4: Zentrifugering. Klart!

Hela processen tar 17 minuter. Upprepa processen minst två gånger per månad och du är garanterat fri från hjärntvätt inom fem år! Det går inte att påskynda processen genom att göra det oftare. Hjärntvättborttagning måste ta minst fem år och i sämsta fall tar det 12 år.

Köp den idag till reducerat pris! Ordinarie pris: 99 890 kr inklusive moms Ditt pris: 84 450 kr inklusive moms! Vi erbjuder även räntefri avbetalning. Obs! Tvättmedlet "brainwasheliminator" köpes separat.




Övriga genrer (Satir) av Onomatoprofet VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-11-01 15:41



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Haha! Bra att du lanserar denna maskin, det är nog många som är i behov av den, synd att den är så jäkla dyr bara!
2015-11-04

  Onomatoprofet VIP
Sa jag 12 år? I extrema fall tar det 24 år.
2015-11-01

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Vore väl anpassat till Larzzzzzzzzzzz och Sköööööööööööööööld !
2015-11-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra satir! Frågan är om maskinen håller vad den lovar.
2015-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP