Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska den förbjudna

Det är en ytlig kniv som skär mig
På dagen jag ser dig igen

Ingen vet hur det känns
När min kärlek bor i dig

Jag står helt stilla
I mitt liv som lånas ut
Till själar som förtär mig

Och om jag nu skulle ropa högt
Skrika ut mina känslor för dig
Skulle alla försvinna

Jag skulle ensam se på mitt liv
I tystnad vara fri




Fri vers av fmeimalive
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-01 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fmeimalive
fmeimalive