Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nykär <3


På Väg Till Skroten

seglar åt ditt håll, kär med rodret
älskling jag är dig trogen
bara läs dessa kärleksorden

det pirrar i magen, ärligt tro mig
det känns som härligt solsken

det märks i orden
att jag stärks från roten

jag lovar stanna kvar
vi lättar från jorden

vi ska åt motsatt håll från par
som är på väg till skroten <3




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-01 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl