Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det nånsin sker

Alltid, alltid bli sårad.

Men aldrig visa något.

Står rakare i ryggen,

ler lurigare

och kisar i cigarettröken.



När sista droppen fyllt bägaren.

Om det nånsin sker.

Knäna viker sig

och asfalten skrapar.



Det finns inget nu.

Om jag ser tillbaka gör det ont

och framtiden är för mörk.

Vänd om.

Gå vart?


Om han ser att det gör ont,

häller han mer salt.

Fastän jag inte kan,

står stadigare,

intensifierar min dans.

Om han ser att jag ler

då kommer han att stanna.




Fri vers av riverenvackerdröm
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-01 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

riverenvackerdröm
riverenvackerdröm