Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krossat glas

darrande händer,
tomma vinflaskor
smaken av någon annan
på de läppar
som har varit dina

krossat glas
i sängen
det har skvätt färg
enda upp i taket
du lägger dig där
låter glaset skära in
färgen droppa ner
du njuter av smärtan
tror att ingen ser

som spröda höstlöv
på våren
orkaner
i den stora
oceanen
du passar inte in
du är ingen pusselbit;
inga kanter
som kan passa ihop
med någon annan




Fri vers av ständigtkaos
Läst 341 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-11-01 19:36



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Ångestfylld hopplöshet som berör.
2015-11-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorglig stark text, som berör.
2015-11-02

  Hon kallar sig poet VIP
gillade specifikt "du är ingen pusselbit;
inga kanter
som kan passa ihop
med någon annan"
2015-11-01

    ej medlem längre
Hemsk men bra skriven!
2015-11-01
  > Nästa text
< Föregående

ständigtkaos
ständigtkaos