Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Symbios natur

jag har otillräckligt med mod för att leva ärligt i vår tänkta symbios
där konflikten mellan våra designade liv inte fanns på kurvan när vi skulle passa in
istället förbrukar friktionen min livsglädje
jag har f y r k a n t s a n d a t s mig genom vårt samliv
i flera år
försöker föröka behovet av samexistens för bara jag är otillräckligt för vår överlevnad
men du håller vår femårsplan med pentaannual förnyelse viktigare än att inte
förtryckas under den
samnärvaro som är obsolet
vi är inte längre releventa
vi kan återväxa separat
jag förmår inte vara en konstant i ditt liv
du berör inte längre




Fri vers (Fri form) av widmark
Läst 351 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-01 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

widmark
widmark