Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grådisland

I grådislandet
Skymning bleker livets blad
Kokar själens blod

I grådislandet
Faller barret mot sin grav
Skriker efter hjälp

I grådislandet
Sover åsikt i en myr
Väntar på sin tur

I grådislandet
Lever trötta murmeldjur
Alla andras liv

I grådislandet
Vandrar egna tankar bort
Hoovrar andras lott

I grådislandet
Lika hjärnor föder lik
Inga varför finns

I grådislandet
Brinner hoppet i ett barn
Lågan ebbar ut

I grådislandet
Zebror målar kroppen blå
Väntar på applåd

I grådislandet
Dömmer enfald eufori
Dumhet blir mani





© georgmoller.se






Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-02 01:47



Bookmark and Share
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller