Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstviskningar

Där löven dalar
Där grenar piskar vinden

Där gräset flämtar
Där duvblå är ett minne

Där såren växer
Där nötta fötter vilar
Viskar hösten tyst



© georgmoller.se










Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-02 02:00



Bookmark and Share

    ej medlem längre
Känner oceaner av känslor när jag läser dessa ord.
2015-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller